Trods måltørke: Nicolai Jørgensen starter alle Danmark VM-kampe

BoligFritid.dk

  • juni 11, 2018
  • By robert
  • Nyhed
  • 0

Trods måltørke: Nicolai Jørgensen starter alle Danmark VM-kampe

På trods af den tilbagevendende målkrise i den danske offensiv, kommer Hareide ikke til at ændre på landsholdets angreb. Sådan lyder vurderingen fra NordicBet, der spår, at Nicolai Jørgensen starter inde i samtlige VM-kampe.

Ser man bort fra afklapsningen af sidste års afklapsninger af Polen og Irland, har det danske landshold haft svært ved at finde målmaskerne. Læg dertil, at man nok engang måtte gå fra banen uden scoringer i weekendens testkamp mod Sverige. Med den kombination skulle man tro, at Åge Hareide var klar til at ryste posen i det danske angreb.

Men konsulterer man spilleselskabet NordicBets dugfriske VM-specials, kan man konstatere, at alt tyder på, at Nicolai Jørgensen er landstrænerens førstevalg. Bookmakeren udbyder nemlig lave odds 1,50 på, at Jørgensen starter inde i samtlige danske VM-kampe.

”Ændrer Åge Hareide på offensivens konstellation, vil det sandsynligvis være på kanterne. På spydspidsen ser Jørgensen ud til at være det klare førstevalg foran Cornelius og Dolberg. Årsagen til det lave odds, skal dog også ses i lyset af at Jørgensen kan rykkes på kanten, hvis Hareide sender Dolberg eller Cornelius på toppen”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet.

NordicBet tror i det hele taget på VM-succes til den danske Feyenoord-angriber. Bookmakeren har Jørgensen som næststørste favorit til dansk VM-topscorer i odds 3,50. Kun Christian Eriksen overgår angriberen i odds 3.

Starter Nicolai Jørgensen inde i alle kampe for Danmark ved VM?
JA                     1,50

Hvem bliver Danmarks VM-topscorer?
Christian Eriksen         3,00
Nicolai Jørgensen       3,50
Martin Braithwaite     12,00
Andreas Cornelius       12,00
Yussuf Poulsen15,00
Pione Sisto                   15,00
Thomas Delaney         17,00
Viktor Fischer  17,00
Kasper Dolberg           21,00
Simon Kjær                  34,00
Lasse Schöne               51,00
Jens Stryger Larsen     75,00
Andreas Christensen   75,00
William Kvist               101,00

Find spillene på www.nordicbet.dk under Fodbold – VM – Holdvæddemål

print

robert

Kategorier

error

Kan du lide BoligFritid.dk så del budskabet