Tag din beauty styler med overalt – også i badet!

BoligFritid.dk

Tag din beauty styler med overalt – også i badet!

Veet lancerer nu Veet Sensitive Precision Beauty Styler Expert, som er udviklet til trimning og styling af bryn, bikinilinje og andre sarte områder på kroppen. Som noget nyt er Styleren vandafvisende, så du kan tage den med i badet. Det nye ergonomiske hoved og forbedrede ydevene gør den samtidig nemmere at bruge end nogensinde før. Det er næsten som at have din egen stylist lige ved hånden!

Veet har siden 1922 hjulpet kvinder med at forme deres helt egen version af skønhed. Nu lancerer Veet et helt nyt produkt, der samler de bedste hårfjerningsfunktioner i et produkt, der er nemt at bruge – hvor og når som helst – også i badet!

Veet Sensitive Precision Beauty Styler Expert er skabt til kvinder, der ønsker hårfjerning med høj præcision og mulighed for det hurtige touch-up på farten eller i badet.

Nye features

Den nye Veet Styler Expert har fået et nyt ergonomisk hoved, som muliggør en endnu tættere barbering og trimning end tidligere. Den har forbedret ydeevne og kan justeres i to længder – 16 mm og 6 mm, så det er muligt at style brynene helt præcist, samtidig med at den er blid mod huden.

Som noget nyt er Styleren vandafvisende, det betyder, at den frit kan tages med i badet, hvor mange kvinder klarer deres hårfjerning.

Styling gjort nemt

Styleren kan bruges til kroppens sarte områder. Mens det smalle hovedstykke er perfekt til at style øjenbrynene, kan det brede hovedstykke sikre en blid, tæt og smertefri trimning af bikinilinjen og området under armene. Der medfølger yderligere to trimmekamme, som kan bruges til at skifte mellem to forskellige længder (2mm og 4mm) alt efter behov.

Trods sine mange funktioner er størrelsen på Styleren lige tilpas til, at den kan tages med overalt.

Den nye Veet Sensitive Precision Beauty Styler Expert har en vejledende salgspris på 279 kr. og kan findes hos Matas, Føtex og Bilka over hele landet.

print

robert

Kategorier

error

Kan du lide BoligFritid.dk så del budskabet