Sommer Skrub

BoligFritid.dk

Sommer Skrub

Sommertid er nye kartofler tid og nye kartofler skal behandles nønsomt når de rengøres – så bliver de gode. Kartoffelskrubbehandksker er perfekte hvis du selv dyrker kartofler, køber dem på gården ved siden af eller leder efter dem med jord på i supermarket.

At skrælle nye kartofler er en dødsynd. Maskiner er heller ikke gode da de river skindet i stykker og besværlige at rengøre. De bedste metoder er at skrabe med en lille grøntsagskniv, som hvor mormor gjorde, en svamp eller en børste. De fleste har dog ikke lige momors evner, svampe giver røde knoer lader sig vanskeligt rengøre, imens børster sprøjter meget. Derfor er kartoffelskrubbehandsker er god og billig løsning som nu mere end 500.000 danskere har taget til sig, men også i udlandet har man fået øjnene op for ideen.

”Ja man må knibe sig i armen”, – siger en af folkene bag opfindehuset Fabrikators i Lyngby – ”når der tikker en besked ind fra steder Hong Kong, Australien eller Saudi Arabien”. Det er tyspisk lande hvor nye kartofler dyrkes der især er aftager af skrubbehandsker, men også lande som ikke har tradition for de helt nye kartofler finder masser af anvendelserne for de smarte handsker, da man her bruger dem til bagekartofler eller helt andre rodfrugter, som kræver rengøring og hvor ideen med at bruge sine hænder virker som det mest naturlige.

Handskerne kan nemt skylles rene after brug eller tage en tur med i opvaskemaskinen og sælges i par.
Så savner du lidt inspiration til køkkenet, en god værtindegave eller noget smart til sommerhuset så hold udkig efter de effektive skrubbehandsker, som i sæsonen er at finde i de fleste supermarkeder, isenkræmmere samt de større gårdudsalg. Det er også en dejlig familieaktivitet som børnene kan være med til, da handskerne også fåes i børnestørrelse

print

robert

Kategorier

error

Kan du lide BoligFritid.dk så del budskabet