Søg efter et produkt online – ved blot at tage et billede af det

BoligFritid.dk

Søg efter et produkt online – ved blot at tage et billede af det

 

Du bruger søgemaskiner hver dag til at finde alverdens nyheder, eller efter produkter du vil købe, eller oplysninger om en kommende film. Du skriver så mange søgninger hver eneste dag, at du nok ikke engang tænker over det mere.

Lad os sige, at du ser nogen, der går tur med en hund, du gerne vil have. Du skriver bare nogle oplysninger om det i søgefeltet, som “lille hund med et sødt ansigt”, og du får nok et resultat som “fransk bulldog”.

Eller hvis du ser nogen, der holder en  trådløs højttaler, kan du skrive “bærbar trådløs højttaler” og få resultatet, “Komando Connect Bluetooth Speaker.” Eller hvad hvis du ser en film plakat, som “Star Wars: The Force Awakens”? Du skriver bare det ind for at få oplysninger om, hvor den spiller, og at se en trailer.

Men ville det ikke være nemmere, hvis du bare kunne tog et billede af ​​de ting du vil finde, og brugte din smartphone til søgningen. Du behøver ikke skrive noget. Bare tag et billede, så søger CamFind efter det.

Det er ganske imponerende. CamFind bruger Cloudsight API (applikationsprogram grænseflade) til at søge på internettet for dit billede. Hvis det er en kop kaffe, vil den genkende det billede, oversætte det til en online søgning, og give resultaterne. For eksempel, siger du er på ferie i Miami. Du ser nogen spise en hamburger. Du er sulten, så du tager et billede af burgeren. På få sekunder genkender CamFind det som en hamburger, og placerer derefter information om hamburgere og viser adresser på de nærliggende steder for at få en.

Du kan også bruge CamFinds stemmeaktiverede søgning til at tale en søgeforespørgsel. Eller tag et billede af en af ​​de QR-koder, du nogle gange ser, eller en stregkode, og CamFind tager dig direkte til webstedet, der er forbundet med det. CamFind genkender næsten ethvert billede. Plus, det er gratis at bruge. Så giv det et skud, for at se, hvor godt det virker for dig. Vil du se CamFind i aktion? Tjek denne video.

print

robert

Kategorier

error

Kan du lide BoligFritid.dk så del budskabet