Skab sjove minder og oplevelser med familiens nye ynglingsdyr

BoligFritid.dk

Skab sjove minder og oplevelser med familiens nye ynglingsdyr

Sommeren er på vej, og det betyder svømmeture i badebassinet. For at gøre svømmeturen ekstra sjov er et farverigt og sjovt badedyr vejen frem. Både for børn og voksne.

Plask! Plask! Plask! Familien hopper i badebassinet, mens solen sender stegende stråler ned og leverer den sommer, alle venter på. Men hvad er en tur i badebassinet uden noget at foretage sig? Et badedyr eller oppustelige spil til badebassinet giver mange timers sjov i det varme vejr og kølige vand, og et badedyr fra Bestway er en god og holdbar løsning.

For børn og voksne

And, elefant, krokodille, flamingo. Udvalget er stort, når det kommer til typen af badedyr – det uundværlige dyr i familien. En ting, der dog er vigtigt, når man vælger badedyr, er kvaliteten. Bestway har i flere år produceret badebassiner og er et anerkendt mærke. Kvaliteten er derfor ikke til at tage fejl af. Badedyrene har en kraftig reparations-lap, hvis nu uheldet skulle være ude, og det ekstra familiedyr har fået en skade.

Et badedyr er ikke kun til børn. Der findes flere badedyr, som kan holde op til 90 kilo, så dagen og solen kan nydes ved at flyde i badebassinet på den nye flamingo, påfugl eller svane.

Til de mindste findes der alt fra de traditionelle hajer og hvaler til Starwars X-fighter Rider, så også Star Wars universet kan tages med i badebassinet. Badedyret er perfekt til at pifte pool oplevelsen op både derhjemme og på sommerferien.

Sjov leg eller afslapning

Hvis ren afslapning og dasen på badedyret lyder kedeligt, så findes der mange muligheder for at pifte oplevelsen endnu mere op. Et oppusteligt vandpolosæt eller volleyballsæt giver mange timers sjov for både store og små hjemme i haven. Hvis man ikke er til hverken volley eller vandpolo, kan man også på www.moreland.dk finde et basketballsæt, som kan bruges alene eller sammen med vennerne.

Der findes mange flere sjove muligheder indenfor badedyr og spil på www.moreland.dk.

print

robert

Kategorier

error

Kan du lide BoligFritid.dk så del budskabet