Serenity Now! App hjælper dig med at meditere, sove og slappe af

BoligFritid.dk

Serenity Now! App hjælper dig med at meditere, sove og slappe af

Vores dage er optaget. De er fyldt med ting, vi skal gøre, slukke brande, folk vi skal se. Det kan være alt muligt vi skal nå at gøre, inden dagen og ugen er omme. Faktisk kan det være for meget for mange mennesker, og som vi alle ved det gør det aldrig skade,  hvis vi bruger et øjeblik på at trække vejret. Selvom vi kunne finde tid til en pause, ville vi ikke vide, hvordan vi skulle få det maksimale udbytte, ud af pausen?

 

Heldigvis for os er der masser af steder, vi kan søge vejledning, herunder også anbefalinger, der gør vores dage endnu mere stressende. Men mens vores telefoner og tabletter gør rigeligt for, at holde på vores kalender og aftaler,  kan de også hjælpe os med at slappe af.

Det vil sige, hvis du har den rigtige App?

Mens mange apps er beregnet til at øge produktiviteten, er andre beregnet til at hjælpe dig med at finde nogle Zen. En af dem hedder CALM, og det gør netop det. Calm hjælper dig med at meditere, sove og slappe af. Det tilbyder guidede meditations sessioner med længder på 3, 5, 10, 15, 20 eller 25 minutter, hvilket betyder at du kan tilpasse enhver session til din dag. Blandt de ting, det vil hjælpe dig med, omfatter beroligende angst, styring af stress og sove bedre. Det kan også forbedre dit fokus og din koncentration, og hjælper med din lykke, taknemmelighed og selvværd.

 

Sammen med klasser har Calm også musik og lyde, som du kan spille for at bringe et strejf af sindsro til din dag. Nu, mens Calm er gratis, er der visse ekstra funktioner, du kan betale for. Men for de fleste vil den gratis version nok være nok. Virker både til iOS og Android såvel som desktop på et skrivebord, hvilket betyder, at der  er ingen undskyldning for ikke at lade det forbedre dit liv.

print

robert

Kategorier

error

Kan du lide BoligFritid.dk så del budskabet