OMG!! Elon Musk sletter Facebook side for Tesla og SpaceX

BoligFritid.dk

OMG!! Elon Musk sletter Facebook side for Tesla og SpaceX

Under en tweetstorm sletter Elon Musk Facebook-sider efter at være blevet udfordret til at gøre det af et par af hans tilhængere. Siden af ​​både SpaceX og Tesla er nu inaktive. Hver havde omkring 2,6 millioner tilhængere.

Musk svarede en storm af tweets i morges, da han svarede på en fra Signals Brian Acton, medstifter af Facebook-ejede WhatsApp, der indeholdt hashtag #deletefacebook.

“Hvad er Facebook?”  forespurgte Musk. Derefter sagde en tilhænger til Musk, at han skulle slette SpaceXs Facebook-side, hvis Musk var “manden”. Musk hævdede, at han ikke engang vidste, at det eksisterede, og så sagde han sandsynligvis i et forsøg på at bevare sin “manden” status.

Efter nogen viste Musk en screengrab på SpaceX Facebook-siden, bemærkede han, at det var første gang han havde set det, og at det ville “være væk snart.” Så nogen opfordrede ham til at slette Teslas Facebook-side, med Musk svarede, at det “ser ud lame alligevel. “Og bare for god foranstaltning ser det ud til, at Facebook-siden til Tesla-ejede Solar City også er forsvundet.

technologydecoded.news

print

robert

Kategorier

error

Kan du lide BoligFritid.dk så del budskabet