NYT SPORTSHEADSET FRA SENNHEISER

BoligFritid.dk

NYT SPORTSHEADSET FRA SENNHEISER

Med CX SPORT introducerer Sennheiser et nyt in-ear Bluetooth headset, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din træning. Med et ultra letvægts-, stænk- og svedafvisende design, der kan bæres rundt om nakken eller på halsen, og avanceret Bluetooth teknologi, kan du opleve højkvalitetslyd, når du træner.

Fremragende lyd, der bevæger dig
CX SPORT leverer klar, detaljeret lyd med en kraftig bas, som får dig til at bevæge dig.

Friheden i at lytte til musik trådløst
Det trådløse in-ear headset er udstyret med Bluetooth 4.2 og Qualcomm® apt-X™, så du oplever friheden ved at lytte til musik uden kabler og uden, at du går på kompromis med den ægte hi-fi lyd.

Et perfekt match til din træning
CX SPORT’s ergonomiske ørebøjle holder dine ørepropper sikkert og komfortabelt på plads, uanset om du løber, danser eller dyrker crossfit. Ørepropperne kommer med øreadaptere i fire størrelser, der giver dig perfekt komfort.

Holder trit med din livsstil
Stænk- og svedafvisende; CX SPORT er klar til enhver udfordring. Headsettet har seks timers batteritid og kan lades hurtigt op igen på kun 10 minutter for at give dig endnu én times afspilning. Og en fuld opladning tager kun 1,5 time!

CX SPORT er tilgængelig allerede nu på Sennheisers webshop og vil være tilgængelig i hele verden fra juni for 975,00 kr. inkl. moms.

print

robert

Kategorier

error

Kan du lide BoligFritid.dk så del budskabet