Ny udgivelse: Den store veganske kogebog

BoligFritid.dk

  • oktober 16, 2018
  • By robert
  • Mad, Nyhed
  • 0

Ny udgivelse: Den store veganske kogebog

Áine Carlin er aktuel med nye lækre veganske opskrifter for enhver smag

Hun er den bedst sælgende veganske kogebogsforfatter i Storbritannien og hendes nyeste bog bliver kaldt den nye bibel for veganere.

Det startede med en madblog for den tidligere skuespiller Áine Carlin. Det blev dog hurtigt til nye titler som både kok og forfatter – senest med udgivelsen af Den Store Veganske Kogebog. Engang var Áine Carlin kødspiser som de fleste andre. Men hun begyndte at føle, at den mad, hun spiste, ikke var god for hende. Og heller ikke for landbrugsdyrene.

Derfor besluttede hun sig for at blive veganer, uden at det skulle gå ud over hendes glæde ved mad, madlavning og de gode måltider. Hendes udfoldelser i det veganske køkken kan følges på bloggen PeaSoupEat, og hendes tidligere kogebog ”Spis Vegansk” blev et hit i Danmark.

Den Store Veganske Kogebog rummer et inspirerende udvalg af mere end 125 opskrifter, der kan prøves, raffineres og elskes af både nye og erfarne veganere. Prøv for eksempel en omgang hawaiianske poke-både med mango – eller hvad med sprøde tacos med kartofler og kanel? Og det er ikke lutter grøntsager det hele: Der er også opskrifter for den søde tand.

Med appetitlige og overskuelige opskrifter og mundvandsfremkaldende billeder er Den Store Veganske Kogebog en spændende bog til køkkenet, der også kan bruges af folk, som ikke er veganere, men som gerne vil inspireres til alternative, grønne retter.

Áine Carlin bor sammen med sin familie i Cornwall, hvor hun via sin blog sætter fokus på genbrug, veganske retter og en miljøvenlig livsstil. Hendes første veganske kogebog Spis Vegansk blev en stor international succes, og nu er hun aktuel med opfølgningen Den Store Veganske Kogebog.

Den store veganske kogebog // Áine Carlin // på dansk ved Sigurd Toftdahl Terkelsen
TURBINE // ISBN: 978-87-406-2133-4 // 240 sider // Vejl. pris 279,95 kr.

print

robert

Kategorier

error

Kan du lide BoligFritid.dk så del budskabet