Ny taxiservice roser regeringens klimaudspil for taxier og busser

BoligFritid.dk

  • oktober 16, 2018
  • By robert
  • Nyhed
  • 0

Ny taxiservice roser regeringens klimaudspil for taxier og busser

Danmarks nye kørselsapp DRIVR, som for nylig lancerede med en miljøvenlig bilflåde, roser regeringens udspil om grønne biler til taxibranchen.

“Vi forstår ikke den skepsis, der kommer fra branchen og Dansk Taxi Råd”, siger Haydar Shaiwandi, der er CEO i DRIVR, og fortsætter “Vi kan se, at økonomien hænger sammen med miljøvenlige biler, og vi ønsker at sætte en ny miljømæssig standard i branchen”.

Bilflåden i DRIVR består på nuværende tidspunkt af 80% brint- og hybridbiler. Firmaets målsætning er, at ramme 100% inden udgangen af 2021.

Hos DRIVR mener man, at branchen er moden nok til at lave et skift til en ny og mere miljøvenlig flåde, og man ønsker at gå forrest i branchen.

 

Hvad er DRIVR?

DRIVR er et digitalt kørselskontor, og den nyudviklede app varetager både bestilling og navigation. Du kan altså i appen følge din DRIVR-bil fra bestilling til opsamling til slutdestination, hvorefter du kan bedømme turen via et ratingsystem. Alle ture køres med fast pris, så passageren altid kender prisen på forhånd. Alt dette gør din tur med DRIVR nem og tryg.

Alle chauffører i DRIVR har lovpligtigt chaufførkort og arbejder under danske løn- og ansættelsesvilkår, ligesom at alle DRIVR taxier har indbyggede sædekontakter og synlig tilladelsesnummer, som den nye taxilov foreskriver.

DRIVR blev lanceret i København i september måned og forventer at udvide til andre danske og nordeuropæiske byer i 2019.

print

robert

Kategorier

error

Kan du lide BoligFritid.dk så del budskabet