Måltidskasser er det nye grønt

BoligFritid.dk

Måltidskasser er det nye grønt

Det kan være svært at nå at lave en sund og lækker aftensmad hver dag. Med en måltidskasse bliver det nemmere for småbørnsfamilierne at leve sundt.

Det er varmt og energien er i bund, og det kan være svært at overskue alle de evindelige krav fra din arbejdsgiver som kræver, at du leverer mindst 200% ekstra energi på jobbet – for nu skal det overskud hentes hjem – igen. Bagsiden ved dette er, at det kan være svært, at nå det sunde velsmagende aftensmåltid, når man kommer træt hjem efter en lang dag på arbejdet. Til tider kan selv et halvdagsjob føles som en uendelig lang dag.

Drømmen lever og vækster hastigt

Drømmer du om selv, at kunne nå at hente dine kartofler og selv grave dine gulerødderne op ad jorden helt? Eller drømmer du bare om at de grøntsager, der var at finde kl. 17:25 nede i supermarkedet så inspirerende ud, og at du kunne trylle den bedste menu frem til aftensmaden på få sekunder. Så er du ikke den eneste, der drømmer for det er der tilsyneladende rigtig mange udover dig der gør.

Convenienceprodukter og convenienceløsninger som eksempelvis måltidskasser med al indhold til et sundt og nærende aftensmåltid er blevet udviklet til et niveau, der snildt kan konkurrere med det, du selv kan samle sammen sidst på eftermiddagen efter en lang dag på jobbet og godt udkørt.

Kigger man på stigningen i convenienceforbrug, så er der helt nye tal fra Dansk Handelsblad, der skriver at Aarstiderne, som leverer måltidskasser hjem til de danske hjem, forventes at vækste fra en omsætning på 556 millioner kr. sidste år til et svimlende beløb på en omsætning på 600 millioner i 2017, og de er ikke de eneste, der vækster kraftigt i markedet. Retnemt, SkagenFood, Catering Danmark og Måltidskasser.com vækster også kraftigt på dette område.

Valg af den sunde kasse

Fortvivl ikke, hvis du aldrig har prøvet det, for med den udvikling, der er i markedet indenfor convenienceprodukter, så kan det ikke gå helt galt. Du kan nemt vælge en menu og et koncept, som tiltaler dig. Alle måltidskasser er inddelt i overskuelige og kategoriske menuer som Livretter, Slankekassen m.fl. Så det er ret nemt og gennemskueligt at finde og bestille din aftensmad til en række dage hver uge. Du kan endda gøre det enten fast eller spontant, og så slipper du også for at skulle styrte rundt og finde på alt muligt mellem himmel og jord sent på eftermiddagen, hvor alle bare gerne vil hjem. Det er trods alt nemmere, når aftensmaden står i carporten eller ved din hoveddør i en kølekasse, når du kommer hjem, og hvem vil ikke forkæles bare en gang imellem? Klik og læs mere om mulighederne på Måltidskasser.com eller på Startpakke.com.

print

robert

Kategorier

error

Kan du lide BoligFritid.dk så del budskabet