Lækker gård til salg i Hårbølle

BoligFritid.dk

  • februar 19, 2020
  • By robert
  • Bolig
  • 0

Lækker gård til salg i Hårbølle

Hus med havudsigt

hus med havudsigt https://www.realmaeglerne.dk/bolig/611-2219-broendegaardsvej-6-haarboelle?fbclid=IwAR0F6M3x0BP7kBOgUN_hMgeHsx1M65H7fnuVdYDulFI_0LkV0apn0xGArBU

Fredelig beliggenhed på Vestmøn

Du finder denne smukt beliggende landejendom ned af lang indkørsel til Brøndegårdsvej – få kilometer fra Hårbølle By på Møn. Med naturen i din egen baghave og en grund på hele 9,2761ha. jord, har du adskillige muligheder og masser af plads.

Her får du en pragtfuld udsigt til Hjelm Bugt og Grønsund og stranden ligger kun ca. 1 km fra hoveddøren. Den naturskønne Fanefjord Skov, som ligger direkte ud til kysten finder du ca. 3 km fra ejendommen. Ca. 15 min. kørsel til motorvejsforbindelse til København.

Ejendommen byder på beboelse på 157 m2 samt sidebygning med 60 m2 der er indrettet som separat afdeling/lejlighed anvendelig som B&B, gæstelejlighed eller teenageafdeling. Dertil gode staldlænger således muligheden for at have heste, køer, får etc. er tilstede. Stalden fremstår gedigen og kan nemt indrettes til f.eks. gårdbutik, yoga-sal, gildesal. Ydermere et maskinhus med plads til traktoren.

Hvad enten det er børnefamilien, den selvstændige erhvervsdrivende eller livsnyderen, er her fred og ro og adskillige anvendelsesmuligheder.

Stuehuset er indrettet med entré, badeværelse med badekar og gulvvarme, dejlig stort landkøkken med klinkegulv og i forbindelse til spise- og opholdsstue med massive trægulve. Dertil to soveværelser. 1. salen er indrettet som et stort rum med loft til kip og synlige loftsbjælker. Dertil adgang til balkon med en fantastisk aftensol. I tilknytning til stuehuset er i mellembygningen indrettet en, om man vil separat lejlighed, der indeholder to værelser, badeværelse og køkken alrum hvor også unit til varmepumpen og brændeovnen er installeret.

8,3 ha af jorden er bortforpagtet frem til 31.12.2020.

Søger du en ejendom med god plads og en særdeles unik beliggenhed, så kig nærmere her – vi glæder os til at vise dig alle herlighederne.

Kontakt RealMæglerne Ryberg & Thorsbro ApS på 72 17 07 72 for en fremvisning. Vi fremviser alle ugens dage...

print

robert

Kategorier

error

Kan du lide BoligFritid.dk så del budskabet