Korrekte dæk til arbejdsbilen bør prioriteres lige så højt som sikkerhedssko

BoligFritid.dk

Korrekte dæk til arbejdsbilen bør prioriteres lige så højt som sikkerhedssko

Ved at benytte dæk, der passer til biltypen, højner man sikkerheden for både medarbejderen og andre trafikanter. Det gælder også for SUV’er, der de seneste år er blevet populære i erhvervssegmentet

SUV’erne er blevet populære i erhvervssegmentet, hvor blandt andet håndværksmestre efterspørger de mange bilmodeller, der er blevet udviklet på tværs af bilmærker. Den høje og robuste biltype er rummelig nok til at transportere både mandskab og værktøj ud til kundeopgaver, mens den sammenlignet med kassevognen er tilpas i størrelse til at kunne køre komfortabelt og manøvredygtigt rundt i byerne.

Og netop når man færdes i bymidterne er det vigtigt med det rigtige fodtøj til køretøjet, så man sikrer en så kort bremselængde som muligt.
– Især fordi gulpladebilerne ofte er lastet til maksimum med tungt værktøj, der i sig selv ikke er befordrende for bremseevnen, er det vigtigt, at man tænker på køretøjets bremseevne. Ikke mindst fordi de tunge køretøjer kan forvolde store skader, hvis ulykken er ude, understreger adm. direktør Georg Nielsen fra Continental Dæk Danmark A/S og tilføjer:
– Korrekte dæk bør ganske prioriteres lige så højt som sikkerhedssko. Det er blevet en naturlig og lovpligtig del af arbejdsuniformen at iklæde sig med det rigtige fodtøj. Arbejdsbilens fodtøj bør lige så naturligt vælges på grund af sikkerheden.

Continental er originaludstyr på flere SUV’er
Flere bilproducenter har inden for de seneste år lanceret eller relanceret en SUV-variant, og mange af de seneste SUV’er, der er kommet på markedet, har forladt bilfabrikkerne med dæk fra Continental monteret som såkaldt OE, Original Equipment.

Således er blandt andet den nye Skoda Kodiaq blevet lanceret i Danmark med Continental på fælgene, og senest har Volvo godkendt Continental som OE-leverandør både til Volvo XC 40 og XC 60.

Hos Skoda Kodiaq 2.0 TDI SCR 4×4 er Continental SportContact 5 i størrelsen 235/55R 18 godkendt som fabriksmontering. SportContact 5 er også godkendt til Volvo XC 60 i størrelsen 235/55R 19, der derudover også har fået godkendt premiumdækkene EcoContact 5 og CrossContact LX Sport i størrelserne 235/60 R 18 og 255/45 R 20.

FAKTABOKS: Continental-koncernen
Continental udvikler fremtidens teknologi og serviceydelser til bæredygtig og forbundet mobilitet af mennesker og gods. Teknologikoncernen blev grundlagt i 1871 og tilbyder sikre, effektive, intelligente og prisvenlige løsninger til køretøjer, maskiner, trafik og transport. I 2017 havde Continental en foreløbig omsætning på EUR 44 mia og har i dag flere end 235.000 medarbejdere i 61 lande.

Continental Dæk Danmark A/S
Banemarksvej 50 E 1
2605 Brøndby
http://www.continental-daek.dk

print

robert

Kategorier

error

Kan du lide BoligFritid.dk så del budskabet