Åbent hus-arrangement

BoligFritid.dk

  • maj 31, 2018
  • By robert
  • Bolig
  • 0

Åbent hus-arrangement

Scanwo, der har specialiseret sig i at levere træhuse til privatpersoner,

Vi havde mange interesserede til det første arrangement, og derfor har vi besluttet at lave et åbent hus-arrangement mere. Interessen skyldtes blandt andet den familievenlige løsning på 154 kvadratmeter, hvor den gennemtænkte arealudnyttelse giver plads at boltre sig på for den lille børnefamilie. Desuden var der også mange af de fremmødte, der gerne ville blive klogere på muligheder og fordele med træhus, forklarer Erik Berg, der er salgschef hos Scanwo.       

Genvex-anlæg giver færre sygedage

Huset i Køge bliver ligesom mange af Scanwos øvrige træhuse forsynet med Genvex-anlæg, som sørger for ren og frisk luft uden for høj luftfugtighed. Det sikrer et godt indeklima, og i kombination med træhusets unikke indeklima er det samlet set godt for familiens helbred med færre sygedage til følge – især børn og voksne med astma eller lignende sygdomme vil trives væsentligt bedre.

Derudover benyttes udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien til byggeriet.

Mange af vores kunder kan godt lide et bæredygtigt træhus, og med et yderst positivt boligmarked i Storkøbenhavn er der grobund for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Erik Berg.

Spar hundrede tusinde ved selvbyg

Udstillingshuset kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. Scanwo har ved huset leveret en totalløsning, hvor bygherren ikke har skullet arbejde med byggeriet. Men det er også muligt at blive husejer, hvor du selv står for dele af byggeprocessen eller med en selvbygløsning, hvor Scanwo kun leverer et råhus.

– Ved selvbyg opnår kunden stor fleksibilitet og sparer flere hundrede tusinde. I øvrigt er det som selvbygger betydeligt nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Erik Berg.

Der afholdes åbent se http://www.scanwo.dk/aabent-hus.aspx

print

robert

Kategorier

error

Kan du lide BoligFritid.dk så del budskabet