Københavns Tartelet Festival folkefest vender tilbage!

BoligFritid.dk

Københavns Tartelet Festival folkefest vender tilbage!

Københavns Tartelet og Øl Festival bliver afholdt d. 13. oktober 2018! Traditionen tro, bliver tarteletten hyldet med et brag af en folkefest! Der vil blive serveret Jyske Cupcakes ad libitum, akkompagneret af livemusik, konkurrencer og et stort udvalg af danske øl.

Sidste år blev festivalen udsolgt på kort tid. I år vender de tilbage med et endnu større set-up ude på Docken (Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn), med plads til 1.200 gæster! Konceptet er bygget op omkring de danske traditioner med ægte dansk råhygge! Der vil blive serveret tarteletter ad libitum og massere af danskproduceret specialøl. Derudover vil aftenen blive spækket med underholdning og løbende konkurrencer, hvor der bl.a. vil blive afholdt KBH’s Mesterskab i Tarteletspisning!

– Vi har en drøm om at skabe en dansk tradition alla ”Oktoberfest”. Vi hylder det folkelige Danmark med den klassiske borde/bænke stemning ved de rødternede duge, hvor alle er inviteret til fællessang og dans på bænkene!

Livemusikken vil indeholde den helt store hitparade med cover versioner af alle de danske klassikere. Under arrangementet vil det også være muligt at vinde alverdens præmier i den løbende lodtrækning. Hvis man skulle have lyst til at udfordre sine venner, vil der også være områder med søm blokke og beer pong borde.

– Sidste år tog vi en chance og introducerede konceptet til København. Sidenhen er vi blevet kimet ned med positiv respons. Så vi har været på lidt af en mission for at finde et nyt sted til denne dejlige tradition. Da sidste års lokale (Stødpudelageret), blev revet ned kort tid efter arrangementet.

– Der var mange gæster som fortalte hvor glade de var, for endelig at have et mere folkeligt indslag i den travle hovedstad. Så vores mål er, at lave det her til en årlig festival, hvor folk kan slippe tøjlerne med deres bedste venner.

Allerede 24 timer efter vi offentliggjorde dato, var der 700 som meldte sig til eventet på Facebook. Der vil blive solgt 1.200 pladser, og billetterne sælges via www.yourticket.dk efter først-til-mølle princippet. Festivalen arrangeres af Circle Company og Dursun Cunsult i samarbejde med Carlsberg.

 

Fakta:

Sidste år blev der i runde tal spist 7.000 tarteletter. Mon det kan slås i år?

 

Priser:

Almindelig Billet inkl. lotteriseddel: 295 kr.

Scene Billet inkl. lotteriseddel: 345 kr.

Fadølstårn på 3,5 liter: 350 kr.

 

Københavns Tartelet Festival | HJEMMESIDE | LINK: www.kbhtarteletfestival.dk

 

print

robert

Kategorier

error

Kan du lide BoligFritid.dk så del budskabet