Jakob kom forbi Måløv

BoligFritid.dk

  • oktober 17, 2018
  • By robert
  • Bolig
  • 0

Jakob kom forbi Måløv

Villa i det attraktive søndergårdskvarter

Velkommen til Søndergårdskvarteret, her befinder du dig i det flotte nybyggede og eftertragtede område ”Det nye Måløv”. For enden af en lukket vej, finder man denne skønne Lind og Risør villa. Til dem der vil slå sig ned i et område med naturskønne grønne oaser og søer.

Du bliver præsenteret for en bolig, hvor begejstringen inden ende har. Denne villa er opført i 2003, og alt er topmoderne under tagets 175 kvadratmeter. Blandt andet er der genveks som giver en god og sund ventilation, og et bedre indeklima og en lavere varmeregning. 25 m2 isoleret garage med el port og varmepumpe. Ydermere er der udendørs solafskærmning i stuen, som gør at det bliver behageligt at opholde sig i stuen, selv på en varm sommerdag. Ejendommen, der er i 2 plan fremstår indflytningsklar, og moderne indrettet med blandt andet gulvvarme, og masser af lysindfald.

Se film med Jakob der fortæller:

Husets hjerte, det store køkken/alrum er flot og åbent, med rummets store vinduespartier. Herfra har du udgang til den sydvestvendte flisebelagte terrasse og have, hvor der hører en elektronisk markise til. I stueetagen finder du det første klinkebelagte badeværelse, samt bryggers med vaskefaciliteter og indgang.

I ejendommens flotte entré finder du trappen til 1. sal. Her bliver du mødt af en stor repos. 1. sal byder på 2 værelser og et klinkebelagt badeværelse. Stort og lækkert forældresoveværelse med en østvendt altan og walk-in closet.

På ejendommen har du B&O link i hele huset og IHC anlæg med indbygget alarm med bla. skalsikring fysisk lås på alle døre og vinduer. Tv stik i alle værelser. El vinduer på 1. sals værelse og badeværelse.

Den lukkede have er ideel til leg og boldspil og har et hyggelig flisebelagt bålsted.

Derudover har du alt, hvad du har brug for inden for rækkevidde. Lige på den anden side af Måløv Byvej finder du både Meny, Netto, Fitness World, institutioner og skole. Du bor tæt på hovedgaden, der byder på butikker, takeaway steder og små hyggelige caféer, samt s-tog station, hvor du kan springe på S-toget og nå Nørreport på kun 30 minutter.

Ansvarlig mæglerJakob Nielsen,Ejendomsmægler MDE

Se mere på:

https://www.edc.dk/alle-boliger/m%C3%A5l%C3%B8v/2760/myrholmen-41/?sagsnr=27500170

print

robert

Kategorier

error

Kan du lide BoligFritid.dk så del budskabet