Hvordan fremtiden måske kommer til at se ud.

BoligFritid.dk

  • april 30, 2018
  • By robert
  • Gadgets
  • 0

Hvordan fremtiden måske kommer til at se ud.

Kort nyt fra Tata Consultancy Services om digitale projekter og tiltag, der tegner et billede af, hvordan fremtiden måske kommer til at se ud.
Digitalisering er nok den kraft, som hurtigst skaber forandring i nutidens virksomheder, samfundet og vores hverdag. Udviklingen går stærkt, og det er svært at vide, hvor vi havner henne. Dette nyhedsbrev er et initiativ fra Tata Consultancy Services (TCS), hvor vi deler vores indsigt i udviklingen inden for digitalisering og forsøger at tegne et billede af, hvordan fremtiden måske kommer til at se ud.

Wearables kan forbedre sikkerheden på arbejdspladsen

Antallet af internetforbundne enheder stiger støt. Et estimat siger, at der anvendes 8,4 mia. forbundne enheder i 2018 – alt fra biler til køleskabe. Ofte beskrives nye teknologier og robotter som en trussel mod traditionelle og fabriks-jobs, men ny teknologi kan også bruges til at forbedre medarbejdernes arbejdsmiljø. I samarbejde med en iværksættervirksomhed tester TCS et koncept, hvor fabriksarbejdere er udstyret med trøjer og sko, der er forbundet til internettet. Ved hjælp af maskinlæring kan Internet of Things-løsningen identificere mønstre fra det data, der er indsamlet fra brugerens arbejdsbevægelser. IoT-løsningen genkender bevægelsesmønstre på forskellige arbejdsmomenter og kan sende signaler til arbejderen via vibrationer, hvis fx kroppens position ikke er optimal. På den måde hjælper teknologien den ansatte med at finde sin mest behagelige, effektive og sikre arbejdsposition. Konceptet er under udvikling, men håbet er, at det vil blive brugt inden for få måneder.

Læs mere her: http://digitaldirections.com/wearables-workers-can-improve-efficiency-safety-standards/

Cornell Tech og TCS i innovationssamarbejde

TCS og det amerikanske universitet Cornell Tech åbnede for nylig Tata Innovation Center i universitetets bygninger i New York. TCS’ mål med samarbejdet er at samle uddannelse og industri under samme tag for bedre at kunne dele ideer og forskning om næste generations digitale teknologier. Håbet er, at et tæt samarbejde også vil lette implementeringen af nye digitale innovationer i industrien. Tata Innovation Center blev gjort muligt takket være en TCS donation på 50 millioner USD. TCS skal blandt andet bidrage med sin viden og ekspertise inden for menneskelig computerinteraktion og cybersikkerhed.

Læs mere om samarbejdet her: https://www.tcs.com/tcs-cornell-tech-inaugurate-tata-innovation-center

Social produktudvikling skal forkorte udviklingstiden

En ny rapport fra TCS diskuterer, hvordan fremstillingsindustrien kan bruge offentlig viden til at skabe værdi, drive innovation og reducere ’time to market’. Ligesom alle andre brancher skal også produktionsvirksomheder til at fokusere på brugeroplevelse og innovation. Ifølge forfatterne til rapporten kan virksomheder i fremstillingsindustrien bruge såkaldte sociale produktudviklingsplatforme for at inddrage den almene forbruger gennem co-creation, crowdsourcing og gamification. Ved at involvere forbrugere i produktudvikling opnår virksomhederne en mere fleksibel arbejdsproces og bæredygtig vækst. Sociale platforme gør virksomheder i stand til at gennemgå hurtige innovationseksperimenter, der imødekommer fremtidige tendenser på kernemarkederne, samtidig med at de maksimerer adgangen til specialister ud over deres egen virksomhed.

Læs mere her:https://www.tcs.com/manufacturing-innovations-through-social-product-development

print

robert

Kategorier

error

Kan du lide BoligFritid.dk så del budskabet