Gratis foto redigeringsprogrammer – Gør dine foto til masterpieces!

BoligFritid.dk

Gratis foto redigeringsprogrammer – Gør dine foto til masterpieces!

Indfangning af et godt billede er som at fange lyn i en flaske. Du får ikke en chance igen, så du får det bedre første gang. Det var i det mindste sådan som det plejede at være. Takket være digitale billedredaktører kan du lave små fejl og gøre billeder til fantastiske billeder. De her anførte programmer spænder fra brugervenlig til avanceret. De er alle gratis, så du kan finde den rigtige for dig.

Nu sker det: Paint.net blev oprindeligt oprettet som en gratis erstatning til Microsofts Paint. Paint.net er som meget let at bruge, ligesom det er yderst nyttigt. Det lader dig tilføje tekst, maling, mønstre, former  til ethvert fotografi. Det indeholder også tonsvis af funktioner, som giver dig mulighed for at skarpe, sløre eller fjerne korn og støj. Men det bedste ved Paint.net er, at hvis du rydder op, kan du vende tilbage til dit originale billede. Tip inden for et tip: Disse gratis programmer kan inspirere dig til at tage fotografering som en hobby. Efter redigering vil du ikke miste billedkvalitet, når du udskriver dine fotos. Vores sponsor, Epson, tilbyder en bred vifte af printere, herunder de helt nye EcoTanks. Disse printere bruger tanke i stedet for patroner, så du vil ikke spilde blæk, når du udskriver. Klik her for at lære mere om Epsons højkvalitets printere i dag.

 

 

GIMP blev designet som et gratis alternativ til Photoshop. Hvis du ikke ved det, er Photoshop et kraftfuldt og dyrt billed redigerings værktøj, som i vid udstrækning anvendes af professionelle fotografer. GIMP kan gøre næsten alt, hvad Photoshop kan gøre, herunder at tilføje lag, filtre og meget mere. Det kan gemme filer i Photoshops PSD-format. Plus, det er open source software, hvilket betyder, at den opdateres og forbedres hele tiden.

RawTherapee er et gratis, fuldt udstyret RAW editor, som gør det muligt at lave de samme ting som dyre programmer som Adobe Lightroom. Du bør dobbelttjekke for at sikre, at dit kameras filformater understøttes af RawTherapee, og at du downloader den korrekte version af softwaren. Hvis du har et DSLR-kamera, kan du tage billeder i et RAW-filformat. Disse kaldes undertiden “digitale negativer”, fordi de indeholder de u-bearbejdede data fra kameraets billedsensor. Disse filer har flere detaljer og et bredere dynamisk område. Du kan også redigere hvidbalance og eksponering, efter du har taget et billede. Men du har brug for speciel software til at se dem og redigere dem.

Luminans HDR blev designet til at oprette billeder med høj dynamisk rækkevidde fra flere billeder af et billede taget ved forskellige eksponeringer. Du kan tone kort (juster farver), rotere, ændre størrelse og meget mere. Film indfanger et bredere spektrum af luminans end de fleste digitale enheder. Du kan opnå det samme udseende for digitale billeder ved hjælp af HDR-billeddannelse, der findes på nogle kameraer eller billedredigeringssoftware som Luminance HDR.

Fotor er en gratis download til pc’er, Mac’er og smartphones, der kan slå grundlæggende snapshots i farverige mesterværker. Det tager kun et par klik, og der er næppe nogen læringskurve. Du kan tilføje effekter til ethvert foto, oprette strålende collager eller tilpasse fotokort til ferien. Bemærk: Nu hvor du ved at lave fantastiske billeder med disse billedredigeringsprogrammer, vil du gerne vise dine kreationer i hele dit hjem. Den nemmeste måde at give dine fotos den opmærksomhed, de fortjener, er at udskrive dem. Vores sponsor, Epson, tilbyder en bred vifte af printere, herunder de helt nye EcoTanks. Disse printere bruger tanke i stedet for patroner, så du vil ikke spilde en blæk blæk, når du udskriver.

Gør dine fotos til professionelle billeder.

 

print

robert

Kategorier

error

Kan du lide BoligFritid.dk så del budskabet