Få hjælp til at pakke alt, hvad du behøver for din næste rejse

BoligFritid.dk

Få hjælp til at pakke alt, hvad du behøver for din næste rejse

Ferie er fantastisk. Pakning til ferier er måske den mere kedelige del af oplevelsen. Alligevel er det en nødvendighed for en hvilken som helst rejse, og samtidigt et del af rejsen, som vi ikke ønsker at ødelægge allerede hjemmefra.

Sikker på at vi alle har prøvet at købe en tandbørste, en ny skjorte eller noget andet vi har glemt, når vi nåede vores destination. Men når vi glemmer noget vigtigt, er det ikke en fornøjelse at konstatere, når vi først er ankommet til rejsemålet.  Men det at pakke kufferterne er en udfordringen, især når man skal beslutte, hvad der præcist skal med i bagagen.

Den gode nyhed er gennem teknologiens magi, kan vi vide præcist, hvad der er nødvendigt for vores rejse.

Med en enkelt App er pakning til enhver form for rejser, lige så nemt som at ringe op på din mobiltelefon.

 

Appen hedder PackPoint, og det er noget, enhver rejsende skal have på deres enhed. Fås gratis på både iOS og Android, det er nemt at bruge og utrolig hjælpsomt. Alt hvad du skal gøre er at indtaste  din destination sammen med rejsedagen, opholdets længde og om du planlægger at vaske tøj, mens du er væk. Du vælger felter til, hvilke aktiviteter du planlægger at deltage i, og appen overtager derfra. Afhængigt af dine rejseplaner vil den foreslå hvilket tøj, eller måske dine hovedtelefoner og din bærbare strømledning.

 

print

robert

Kategorier

error

Kan du lide BoligFritid.dk så del budskabet