Bliv klogere på nybyg: Træhus ved Vejle slår dørene op

BoligFritid.dk

Bliv klogere på nybyg: Træhus ved Vejle slår dørene op

Når Scanwo holder åbent hus i Højen ved Vejle 3. juni vil fokus være på de økonomiske, funktionelle og miljømæssige fordele, man kan opnå med et træhus. Alle interesserede er velkomne.

Hvis du går med tanker om at bygge et træhus, kan det være, du skal besøge træhusleverandøren Scanwosåbent hus-arrangement på Jakob Knudsens Vej i Højen ved Vejle 3. juni klokken 13 til 15. Her vil der nemlig være mulighed for at opleve et rummeligt og økonomisk træhus.

Med 181 kvadratmeter efterlader planløsningen rigeligt med plads for den gennemsnitlige familie at boltre sig på. Huset har balkon mod vest og 3-lags energiruder og opvarmes med en luft til vand-varmepumpe fra Thermia, forklarer Niels Peter Hansen, der er salgschef hos Scanwo.     

Genvex-anlæg giver færre sygedage

Huset i Højen bliver ligesom alle øvrige helårshuse fra Scanwo forsynet med Genvex-anlæg, som sørger for ren og frisk luft uden for høj luftfugtighed. Det sikrer et godt indeklima, og i kombination med træhusets unikke indeklima er det samlet set godt for familiens helbred med færre sygedage til følge – især børn og voksne med astma eller lignende sygdomme vil trives væsentligt bedre.

Derudover benyttes udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien til byggeriet.

Mange af vores kunder kan godt lide et bæredygtigt træhus, og med et fornuftigt boligmarked i trekantområdet er der grobund for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Niels Peter Hansen.

Spar hundrede tusinde ved selvbyg

Huset kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. Scanwo har ved huset kun leveret et byggesæt, hvor bygherren selv har stået for byggeprocessen. Men det er også muligt at blive boligejer med en medbyg- eller færdigløsning.

– Ved selvbyg opnår kunden stor fleksibilitet og sparer flere hundrede tusinde. I øvrigt er det som selvbygger betydeligt nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Niels Peter Hansen.

Der afholdes åbent hus på adressen Jakob Knudsens Vej 13, Højen, 7100 Vejle, søndag den 3. juni fra klokken 13 til 15. De opstillede skilte viser vej.

print

robert

Kategorier

error

Kan du lide BoligFritid.dk så del budskabet