Award Winners fra Liebherr

BoligFritid.dk

Award Winners fra Liebherr

De gør det hvert eneste år, og 2018 blev ingen undtagelse.

Liebherr har vundet både iF Design Award samt Red Dot Award med frenchdoor køle-/fryseskabet CBNes 6256, multitemperatur-vinskabet EWTgb 3583 med TipOpen-teknologi samt det integrerbare multitemperatur-vinskab EWTdf 3553.

iF Design Award
iF Design Award har igennem de sidste 65 år været et globalt anerkendt mærke, når det kommer til fremragende design. Dette eftertragtede kvalitetsmærke er en af de vigtigste designpriser i verden. En uafhængig international jury bestående af 63 eksperter undersøgte i 2018 mere end 6.400 bidrag fra deltagere i 54 lande for at finde de rette vindere, der står formår at kombinere form, funktionalitet og bæredygtighed.

Liebherr EWTgb 3583 løb af med sejren, idet vinskabet kunne imødekomme selv de strengeste æstetiske krav. Designkvaliteten kommer til udtryk på flere områder med TipOpen-teknologien, den tonede glasdør med hvid eller sort ramme samt multitemperaturindstillingen, som er ideel til opbevaring af forskellige vine samtidigt. Skabet passer ydermere perfekt ind i det grebsfrie køkkenmiljø. Indeklimaet er perfekt grundet det aktive kulfilter, der holder luften ren og fri for lugte. Kvalitetstræhylderne sikrer den optimale opbevaring og takket være det specielle glas og LED-belysningen er vinskabet EWTgb 3583 yderst energibesparende.

Red Dot Award
Red Dot Award kan dateres tilbage til 1954, og er i dag en af de største og mest kendte designkonkurrencer i verden. Den internationale jury bestående af designere, designprofessorer og specialiserede journalister tildelte den efterspurgte designpris til vinderne blandt mere end 5.000 deltagere. Liebherr overbeviste juryen med frenchdoor køle-fryseskabet CBNes 6256 samt det integrerbare multitemperatur-vinskab EWTdf 3553.

”Vi er glade for, at Liebherr-Hausgeräte endnu engang har været i stand til at demonstrere hvor vigtigt, design er for os. Derfor er Red Dot Award 2018 meget meningsfuld. Vi tilbyder kundevenlige løsninger i tidløst design, der kombinerer form og funktionalitet. Med det klassiske design er vores apparater et designhøjdepunkt i køkkenmiljøet,” sagde Günther Sproll, Head of marketing hos Liebherr-Hausgeräte GmbH.

Frenchdoor køle-/fryseskabet CBNes 6256 er utrolig energieffektivt og sikrer med BioFresh-teknologi en længere holdbarhed sammenlignet med traditionelle køleskabe. Tidskrævende afrimning hører til fortiden takket være NoFrost-teknologien. Det integrerbare vinkøleskab EWTdf 3553 i Vinidor-serien er udstyret med to uafhængige temperaturzoner, der kan indstilles mellem +5 °C and +20 °C, hvorved hvid- og rødvin samt champagne altid opbevares ved den helt rette serveringstemperatur.

I mere end 60 år har Liebherr specialiseret sig i produktion af innovative køle-/fryseskabe af høj kvalitet.
Fra det første designstadie til udvikling, produktion og markedsføring fokuserer Liebherr på innovative produkter med tidløst og elegant design. De implementerer kontinuerligt nye ideer og forbedrede teknologier for at sikre optimal opbevaring samt kvalitet.

Hver eneste komponent gennemtestes, så du trygt kan stole på dit køle-/fryseskab 24 timer i døgnet, 365 dage om året. F.eks. inden et dørhængsel monteres på et skab, skal det først gennemgå 100.000 x åbning/lukning, hvilket svarer til 15 års brug.

Liebherr arbejder kontinuerligt med produktforbedringer og følger samtidigt med kundernes krav/behov til produkter, der passer ind i fremtidens smart home. På EuroCucina lancerede de derfor Monolith – unikke kvalitetsapparater, der betjenes via brugervenligt InfinitySwipe touch-skærm eller via en app på din telefon.

Vejl. udsalgspris Liebherr CBNes 6256: DKK 55.999,-
Vejl. udsalgspris Liebherr EWTdf 3553: DKK 29.999,-
Vejl. udsalgspris Liebherr EWTgb 3583: DKK 30.999,-

Relevant information
For mere information om Liebherr:
http://www.witt.dk/Liebherr
print

robert

Kategorier

error

Kan du lide BoligFritid.dk så del budskabet