Segway Cruise

BoligFritid.dk

Segway Cruise


Segway City Center Cruise i København (1 time)

Guidet Segway tur i København ca. 90 min inkl. 30 min. check-in, instruktion, oplæring og check-out. Selve turen varer 1 time. Min krav: Højde – 140 cm, vægt – 40 kg

Med et guidet Segway cruise gennem Københavns gader venter en hyggelig og spændende oplevelse. Alle deltagere starter deres Segway Cruise oplevelse ved vores unikke waterfront kontor på Langelinie Kaj. Her modtager du grundig instruktion af din guide og får lov at prøve kræfter med din egen Segway på træningspladsen inden afgang i samlet flok. Indenfor minutter vil du være på vej til at se de største seværdigheder København har at byde på, samt et par hemmeligheder du måske ikke kendte til, selvom du er fra byen. Vidste du for eksempel at vi kan vise Jer hele 3 havfruer på Jeres tur? 

Segway – sjov transport

Segway Cruise er et officielt Segway Tour firma, autoriseret af Segway Inc. Det betyder bl.a. at vi altid bruger de nyeste Segway PT® maskiner samt sikkerhedsudstyr, og et HiFi radio system for at gøre din oplevelse så behagelig som mulig!

Det er førsteklasses underholdning og alletiders udfordring at stige op på den fantastiske Segway PT. Med din kropsbalance og vægtfordeling styrer du både retning og fart – læn dig frem for at køre, brems ved at læne dig tilbage, og bevæg styrepinden sidelæns for at dreje. Unge, ældre og voksne i alle aldre vil få smil på læben over det praktiske og sjove køretøj. Forbered dig på en hylende sjov oplevelse og store smil!

Segway Cruise Aps
tlf. 31 63 63 07

www.segwaycruisecopenhagen.com

print
error

Kan du lide BoligFritid.dk så del budskabet