Hold badebassinet rent hele sæsonen

BoligFritid.dk

Hold badebassinet rent hele sæsonen

Sommer, sol og en afkølende dukkert er drømmescenariet, når kalendermånederne nærmer sig de famøse sommermåneder. Et badebassin er vejen frem for sjov leg og afkølende afslapning, men der er ikke noget ved et badebassin, hvis det ikke er rent. Det er der en løsning til.

På en varm sommerdag, hvor vinden har lagt sig, og solens stråler varmer alt, hvad den rammer, er der ikke noget mere behageligt end en tur i poolen eller badebassinet. Den afkølende effekt kan redde selv den varmeste sommerdag for både børn og voksne, men oplevelsen bliver knap så god, hvis vandets overflade er mere grøn end klart. Det beskidte vand er der en nem løsning for.

Et sandfilteranlæg kan være den afgørende løsning, når uklart vand skal være klart igen. Et sandfilteranlæg renser vandet for urenheder, og uanset om badebassinet er stort eller lille kan et sandfilteranlæg være en god investering. De findes i forskellige størrelser, som afhænger af størrelsen på badebassinet. Ud over filtersand, som normalt bruges i et sandfilteranlæg, kan man bruge filterkugler, som har en ekstra god filtreringsevne.

Uundværligt tilbehør

Til langt de fleste badebassiner følger der et papirfilter med, men for at undgå at møde et beskidt og grønt syn, når man vil hoppe i det afkølende vand, er et sandfilteranlæg uundværligt. Et sandfiltersystem er med til at gøre vandet markant renere og helt klart.

Med et sandfilteranlæg er det muligt at tilslutte solvarmere til badebassinet. Det er med til at opvarme bassinet, og på den måde kan badesæsonen forlænges, selv hvis solen ikke er enig.

Se mere på www.moreland.dk og find det helt rigtige sandfilteranlæg til badebassinet og poolen.

print

robert

Kategorier

error

Kan du lide BoligFritid.dk så del budskabet